DOLAR 32,5475 0%
EURO 34,8304 -0.11%
ALTIN 2.432,690,12
BITCOIN 21774010,78%
Rize
17°

KAPALI

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Rize için hazırlanan 6 projeye DOKAP desteği

Rize için hazırlanan 6 projeye DOKAP desteği

ABONE OL
4 Şubat 2023 10:34
Rize için hazırlanan 6 projeye DOKAP desteği
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Rize Valisi Kemal Çeber ve DOKAP (Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı) Başkanı Hakan Gültekin, Rize Valiliği ile birlikte İl Özel İdaresi ve 3 İl Müdürlüğünün hazırladığı 6 proje için protokol imzaladı.

İmza töreninde  DOKAP ile Rize İl Özel İdaresi “İkizdere Anzer Grup Yolu Onarım ve Asfalt Kaplama İşi, Çamlıhemşin Koçdüzü – Eğrisu – Golezena Yaylaları Arası Yol Onarım İnşaat İşi, Ardeşen Sarımanga – Deremezra Arası Yol Onarım inşaatı İşi” projeleri, Rize İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ”Aronya, Adaçayı, Maviyemiş ve Ceviz Bahçeleri Kurulumu” projesi, Rize İl Milli Eğitim Müdürlüğü “Din, Ahlak ve Değerler Grubu Derslik” projesi ve İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürlüğü “Çevrimiçi Atölye” projesi olmak üzere 6 adet projenin protokolü imzalanarak bilgilendirmeler yapıldı.

Rize Valiliği toplantı salonunda düzenlenen imza töreninde protokolleri Rize Valisi Kemal Çeber ve DOKAP Başkanı Hakan Gültekin İmzaladı.Törende konuşan Vali Kemal Çeber, DOKAP ilimizde çok önemli projelerimize destek oldu, olmaya devam ediyor. Bugün de ilimiz için önemli projelere imza attık. Aynı şekilde belediyelerimizde ve ilçelerimizde de birçok protokol imzalanacak. Burada önemli olan iyi proje üretmektir. Çünkü iyi projeler her zaman maddi kaynak kendine bulur. DOKAP ve Hakan başkan da bu projelere ellerinden gelen bütün desteği veriyor. Bu projeler ilimiz için önemli çalışmalar olacak. ” dedi.

En az 10 karakter gerekli
Yorum yazarak topluluk kurallarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Laz Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.


HIZLI YORUM YAP