DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2062003-0,78%
Rize
12°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Künye

Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. lazhaber.com.tr harici linklerin sorumluluğunu almaz.

İMTİYAZ SAHİBİ

Utku DEVRİMSEL
[email protected]

GENEL YAYIN KOORDİNATÖRÜ

Utku DEVRİMSEL
[email protected]

AVUKAT

Av. Osman
Rize Baro Sicil No:

HABER EDİTÖRLERİ

Osman KESİCİ
Turgay PARLAK
Muhammed TERZİOĞLU
Kenan ÖNÇIRAK
[email protected]

REKLAM & İLÂN DEPARTMANI

Osman KESİCİ
[email protected]

ŞİKAYET & SUİSTİMAL & İHBAR

Soru, yorum, eleştiri, şikâyet ve önerileriniz için aşağıdaki telefon numaralarını kullanabilir veya [email protected] e-posta adresinden ulaşabilirsiniz.

Telefon: +90 5

TÜRK PATENT ve MARKA KURUMU MARKA TESCİL BELGESİ

Tahakkuk No:1707848

YAYIN TÜRÜ: Günlük & Süreli

Lazhaber.com.tr haber partalımızdaki tüm içerik, 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasası’na uygun olarak hazırlanmaktadır. Ajanslardan alınan haberlerin yeniden yayınlaması ve/veya yazılı/görsel ortamda basılması, yayınlanması ve dağıtılması ile ilgili konular, ajansların bu yöndeki kısıtlamalarına bağlı olarak önceden yazılı izin alınmasını gerektirebilir. Bu sebeple, sitemiz – uyar ve kaldır- prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, [email protected] mail adresinden bize ulaşabilirler. Laz Haber’de yayınlanan diğer haber, yorum ve makaleler ise kaynak gösterilmesi ve ilgili bağlantısına yönlendirilmesi koşuluyla yeniden yayınlanabilir. Laz Haber, Basın Yayın Ahlâk İlkeleri’ne uymaya söz vermiştir. Yazı ve yorumlardan yazarları sorumludur. Sitedeki tüm harici bağlantılar ayrı bir tarayıcı penceresinde açılır. Laz Haber, harici bağlantılardan oluşabilecek zararların sorumluluğunu almaz.

© 2023 Laz Haber – Her Hakkı Saklıdır

Lazhaber.com.tr Rize Gazeteciler Derneği Resmi Abonesidir.

GİZLİLİK POTİKASI

© Copyright 2023 www.lazhaber.com.tr sitesinin tüm hakları saklıdır. Kod, haber, resim, röportaj gibi her türlü içeriğinin tüm telif hakları www.lazhaber.com.tr sitesine aittir. www.lazhaber.com.tr sitesinde yer alan bütün yazılar, materyaller, resimler, ses dosyaları, animasyonlar, videolar, dizayn, tasarım ve düzenlemelerimizin telif hakları 5846 numaralı yasa telif hakları korunmaktadır. Bunlar www.lazhaber.com.tr nin yazılı izni olmaksızın ticari olarak herhangi bir şekilde kopyalanamaz, dağıtılamaz, değiştirilemez, yayınlanamaz. İzinsiz ve kaynak belirtilmeksizin kopyalama ve kullanımı yapılamaz.

logo