Sosyal medyada binlerce takipçisi bulunan Rizeli Şef Süleyman Ateştepe, Kayseri Mantısı yaptığı anları “Laz uşağı Kayseri Mantısı yapacak” diyerek takipçileriyle paylaştı.
Video boyunca mantının yapılışındaki zorlukları anlatan Ateştepe, Rizeli olmasına rağmen Kayseri mutfağının bu lezzetinden övgüyle bahsetti.
Mantı sıkma ve pişirme aşamalarını detaylarıyla gösteren fenomen şef, Kayseri mantısını yaklaşık 3 buçuk saatte hazırladı. Şef Süleyman Ateştepe’nin bu keyifli yayını, izleyiciler tarafından büyük ilgi gördü ve beğeni topladı.
Haber : HÜSEYİN ÇATAN
“Bu içerik haber sitesi kaynağından alıntı alınarak ve bilgi vermek amacıyla paylaşılmıştır.”
RİZE
29 Ocak 2025RİZE
29 Ocak 2025RİZE
29 Ocak 2025YURT VE DÜNYA
29 Ocak 2025SON DAKİKA
29 Ocak 2025SON DAKİKA
29 Ocak 2025SON DAKİKA
29 Ocak 2025