DOLAR 32,4688 -0.05%
EURO 35,1881 0.31%
ALTIN 2.422,08-0,67
BITCOIN 2024845-2,38%
Rize
15°

PARÇALI AZ BULUTLU

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Kaçkarların hazinesi: Büyükdeniz Gölü

Kaçkarların hazinesi: Büyükdeniz Gölü

ABONE OL
18 Eylül 2023 11:53
Kaçkarların hazinesi: Büyükdeniz Gölü
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kaçkarların Gizemli Gölü: Büyükdeniz Gölü, Doğa severler için unutulmaz bir yolculuk sunuyor.

 

Peki, Büyükdeniz Gölü nerededir? Büyükdeniz Gölüne nasıl gidilir? Büyükdeniz Gölünün etrafında imkanlar nelerdir? Büyükdeniz Gölünde hangi aktiviteleri yapabilirsiniz? Büyükdeniz Gölünün rakım bilgileri nedir? Büyükdeniz Gölünün özellikleri nelerdir? Büyükdeniz Gölüne dair bütün bu bilgileri deneyimleyerek sizlere aktarıyoruz.

 

Büyükdeniz Gölü, Kaçkar Dağları’nın muhteşem doğal güzelliklerinden biri olarak bilinir. Yukarı Kavron Yaylası’ndan sol taraftaki vadiden yaklaşık 5-6 saatlik bir yürüyüşle ulaşabileceğiniz bu büyük göl, bölgedeki en geniş göllerden biridir. Ancak uzun bir yürüyüş olduğundan, tek bir gün boyunca yetecek kadar yiyecek ve su almanız önemlidir.

 

Büyükdeniz Gölü çevresinde endemik bitki türlerine rastlayabilir ve doğanın benzersiz güzelliklerini keşfedebilirsiniz. Harika fotoğraflar çekebilmek için gölün etrafındaki sırtlara doğru tırmanmanız ve manzarayı yakalamanız gerekebilir.

 

Gölün hemen arkasında Kaçkar dağı yükselir, bu da muhteşem bir manzara sunar. Bu doğal güzellikleri keşfetmek için hazırlıklı olun ve doğanın tadını çıkarın.

 

Haber : Hüseyin Çatan

En az 10 karakter gerekli
Yorum yazarak topluluk kurallarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Laz Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.


HIZLI YORUM YAP