DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 20719491,33%
Rize
14°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

RTEÜ, TEKNOFEST’ten ödülle döndü

RTEÜ, TEKNOFEST’ten ödülle döndü

ABONE OL
7 Eylül 2023 12:33
RTEÜ, TEKNOFEST’ten ödülle döndü
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ), başkent Ankara’da düzenlenen milli teknoloji ürünlerinin sergilendiği dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali olan TEKNOFEST’ten ödülle döndü.

 

RTEÜ’den yapılan açıklamada, festivalde düzenlenen yarışmalar çerçevesinde, Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Kenan Kanburoğlu, Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyeleri Doç. Dr. Ersen Beyatlı, Dr. Öğr. Üyesi Yiğit Mahmutoğlu ile öğrenciler Muhammet Sergen Yılmaz, Adnan Kocatürk ve Ömer Ergin’den oluşan ‘Rise Teknoloji – Simclever Takımı’, TEKNOFEST Girişim Yarışması; Eğitim Teknolojileri Hızlandırma Kategorisi’nde en iyi girişim ödülü aldığı belirtildi.

 

Açıklamada, üniversitenin ortaklığında kurulmuş olan Dijitalpark Teknokent Anonim Şirketi tarafından desteklenen ön kuluçka girişimcisi İbrahim Ercankal’ın ise Ulaşım ve Mobilite Teknolojileri Hızlandırma Kategorisi’nde birinci seçildiği kaydedildi.

 

Öğretim üyeleri, öğrenciler ve girişimcilerin tebrik edildiği açıklamada, başarılarının devamını dilendi.

 

Haber : Zeynep Kopuz

En az 10 karakter gerekli
Yorum yazarak topluluk kurallarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Laz Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.


HIZLI YORUM YAP