DOLAR 32,2517 -0.29%
EURO 34,8610 -0.12%
ALTIN 2.384,88-0,35
BITCOIN 2060856-0,08%
Rize

KAR YAĞIŞLI

04:09

İMSAK'A KALAN SÜRE

Vali Baydaş, meclis toplantısına katıldı

Vali Baydaş, meclis toplantısına katıldı

ABONE OL
8 Eylül 2023 19:53
Vali Baydaş, meclis toplantısına katıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, Rize İl Genel Meclisi’ni ziyaret ederek, eylül ayı olağan meclis toplantılarının beşinci birleşimine katıldı.

 

İl Genel Meclisi Başkanlığı toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya; Vali Baydaş’ın yanı sıra İl Genel Meclis Başkanı Sabit Karafazlı, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ümit Hüseyin Sarı, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcıları, İl Genel Meclisi Üyeleri ve birim müdürleri yer aldı.

 

Toplantıda konuşan Vali Baydaş, “Vali olduktan sonra ilk toplantıda bir araya gelmekteyiz. Birbirimizi az çok tanıyoruz. Ben il genel meclisine ve meclis üyelerine kıymet veren bir valiyim çünkü sizler sahanın nabzını tutan ve bize yol gösteren arkadaşlarımızsınız. Çalışma tempomuzda o nabzı alarak hareket edeceğiz. Çok tecrübeli bir bürokrat ekibimiz var. Şehrin meselelerine vakıf çok tecrübeli bir il genel meclisimiz var. Öncelikli konularımız var. Çalışmalarımızı yaparken sizden aldığımız güçle yapacağız. El birliği ile omuz omuza vererek istişare ederek bir mesai sergileyeceğiz. İletişime önem veren ve iletişime de açık bir idareciyim.” dedi.

 

Burada alınan kararların ilçeler ve şehir için çok önemli olduğuna değinen Vali Baydaş, “İlimizle ilgili önemli konuları gelip il genel meclisimizde istişare edeceğiz. Şehirle ilgili her gündem bizim ortak meselemiz olacak hemşehrilerimizin problem olarak gördüğü her konuyu çözebilmek için ortak irade göstereceğiz. Beraber dertlendiğimiz meseleleri çözememe gibi bir durumumuz yok” diye konuştu.

 

İl Genel Meclisi Başkanı Sabit Karafazlı, meclis gündeminde yer alan maddelerin görüşülüp karara bağlanmasının ardından yaptığı konuşmada Vali Baydaş’ın il genel meclisini ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Meclis olarak geçmiş dönemde olduğu gibi sayın Valimizle de birlik ve beraberlik ortamını sürdürerek ilimize yakışan hizmetleri memleketimize kazandıracağımıza inancımız sonsuzdur. Valimizin göreve başladığı süre içerisinde sürdürdüğü yoğun ziyaret ve temaslar bunun en açık göstergesidir. İlimizi yakından tanıması ve ilimizin tüm dinamiklerine hakim olması hem bizim için hem de ilimiz için büyük bir kazançtır” ifadelerini kullandı.

 

Haber : Hüseyin Çatan

En az 10 karakter gerekli
Yorum yazarak topluluk kurallarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Laz Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.


HIZLI YORUM YAP